03.06.24

На прем'єрні покази нової вистави завітали понад тисяча глядачів

До Міжнародного дня дітей у театрі підготували велику прем’єру для сімейного перегляду. Йдеться про музичну казку-фентезі «Аліса. Повернення в Дивокрай» (за мотивами відомої історії Льюїса Керрола). Авторкою якої є Дарина Гребенко, а режисеркою-постановницею – заслужена артистка України Світлана Органіста. Над виставою кілька місяців працювала постановочна група із майже 10 людей, були задіяні 40 артистів та естрадно-симфонічний оркестр, а також студенти. І, звичайно, усі цехи. 
Нова історія про всесвітньо відомих героїв зачарувала дітей та дорослих яскравими образами, запальними танцями, драйвовими піснями, Керролівською мудрістю та, звичайно ж, новими пригодами. Варто зазначити, що цю виставу за два прем’єрних перегляди (1 та 2 червня) загалом відвідали 1200 глядачів. Позитивні емоції у цей складний час дуже потрібні кожному: і нам, і дітям. Відтак, це були в дійсності особливі години, наповнені добром та надією. 
Усе відбулося згідно канонів успішної театральної класики: оплеки і під час, і по завершенні вистави, з запрошенням на сцену творчого колективу вистави, фінальних поклонів артистів, дарунків від глядачів і знімкування з виконавцями. Не забуваємо дякувати нашим Захисникам, адже обидва покази минули без повітряних тривог. Разом ми не тільки сильніші, але й здатні творити чудеса. 
Ми не зупиняємось на цьому і до кінця сезона продовжуємо працю над новими роботами, щоб мати змогу підтримувати економічну стабільність закладу та інших дотичних установ області.
Джерело.