11.01.24

Театралізоване привітання, вистава та солодощі: майже 1000 дітей побували на різдвяно-новорічному святі у театрі

Ця чудова зустріч стала можливою за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разoм». На захід запросили школярів Луцької територіальної громади, чиї батьки боронять Україну від ворога.
Перед виставою у спільній молитві діти звернулися до Бога зі щирим проханням принести мир на нашу землю, подарувати здоров'я та благополуччя усій рідні. 
Потому на сцені розгорнулася яскрава постановка казки «Котигорошко», на яку юні глядачі реагували вельми жваво: підказували героям, що робити, щиро вболівали за Котигорошка, коли той майже програв Змію, сміялися з комічних сцен. А насамкінець події отримали солодкі дарунки.
Ми живемо у нелегкі часи, прокидаємось від сигналу повітряної тривоги, діти особливо гостро на це реагують. Вони, як ніхто, чекають татусів з війни, а дехто вже ніколи їх не побачить... Тож, ми повинні прагнути подбати, аби їхнє буремне дитинство було хоча б трішки ясравішим. Щиро дякуємо сьогодні кожному, хто підтримує наші прагнення. Старатимемось і надалі докладати максимальних зусиль аби розвиватись, продовжувати співпрацювати з іншими, і ставати щораз кращими, щоб Україна і її майбутні покоління щодня здобували ще більше знань, сили та вмінь.